Since 1950

In het begin van 1950 werd door grootvader Lambert Laeremans de basis gelegd van vleeswaren Glorius-Laeremans.

Vleeswaren Glorius-Laeremans

ultramodern complex

In 1975 werd de fakkel overgedragen aan zijn zoon Frank Laeremans. De eigen bereiding van een uitgebreid gamma fijne vleeswaren zorgde voor een snel stijgende omzet.

De start van de 3de generatie door David Laeremans en tevens de investering in de toekomst in de vorm van een ultramodern complex van 2000 m2. De nieuwe locatie gelegen in de Abdijstraat palend aan het industrieterrein te Gistel heeft alle troeven en is vlot bereikbaar.

Vleeswaren Glorius-Laeremans

vijftigtal producten

Het huidige assortiment is uitgegroeid tot een vijftigtal producten. Zowel onze productieruimtes als professionele verwerkingsmachines voldoen aan de meest veeleisende HACCP-normen. Hygiëne en kwaliteit zijn topprioriteit, daarvan vindt er op eigen verzoek wekelijks een chemische en bacteriologische analyse van de producten door het FAVV plaats.

Wij onderscheiden ons als de enige in België die elke stap van de vleeswarenproductie beheert, van de kweekfase tot het moment dat het vlees perfect op uw bord belandt.

icon
Bekijk producten
Vleeswaren Glorius-Laeremans

Glorius

Laeremans is al meer dan 70 jaar een klinkende naam in de industrie van de fijne vleeswaren. Ons assortiment breidde doorheen de jaren duchtig uit en is de absolute favoriet geworden van fijnproevers die belang hechten aan echt vakmanschap en traditionele smaken. Op 1 januari 2024 sloegen we de handen in elkaar met varkensvleesproducent Glorius en pasten we onze naam aan naar ‘Vleeswaren Glorius-Laeremans’. Met deze ervaren partner aan boord zetten we ons engagement extra kracht bij en staan we sterker dan ooit in onze professionele activiteiten.

Vleeswaren Glorius-Laeremans